TE HUUR!

Hal en kantoor Oost - Bedrijfshallen

Bedrijfshallen algemeen
De bedrijfshallen variëren van 325 tot 930 m² bruto vloeroppervlakte. In overleg is de bedrijfsruimte vrij indeelbaar. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Ook is de bedrijfsruimte als één geheel te huur. De totale oppervlakte is 2500m² BVO. De ruimtes worden casco opgeleverd. Een combinatie van het huren van hal en kantoorruimte is mogelijk. Er kan eventueel inpandig een verbinding gemaakt worden tussen hal en kantoor.

Bedrijfshallen
Elke hal is optimaal te benutten door de vrije overspanning van de staalconstructie, dus geen kolommen in de ruimte, en een vrije hoogte van minimaal 8 meter. De hoge raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding, wat bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat. Ook is er voldoende zicht naar buiten toe. Energievoorziening geschiedt centraal vanuit de NUTS-ruimte, met aparte aansluitingen en meters voor elke hal. In overleg is de installatie aan te passen en/of uit te breiden, zodat optimaal aan uw wensenpakket tegemoet kan worden gekomen.

De hallen kunnen optioneel voorzien worden van een keuken, toiletruimte met wastafel en een doucheruimte.

Overige wensen kunnen in overleg worden uitgevoerd. Goede bereikbaarheid van de hallen, met name voor laden/ lossen, is verzekerd door éénrichtingsverkeer op het terrein. Het geheel is ingesteld op groot transport. Hal 3 en 4 zijn zelfs doorrijdbaar voor vrachtverkeer door de 12 meter brede sectionaldeuren. Alle deuren zijn ruim 5 meter hoog. Om het gebouw heen rijden wordt gemakkelijk gemaakt door de afgeronde hoeken.

Ook parkeren is geen probleem. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor voertuigen, maar er is ook gedacht aan fietsenstalling. Het gehele terrein is toegankelijk en afsluitbaar door twee 8 meter brede schuifpoorten. In de avonduren zal het terrein worden verlicht door de centraal geregelde terreinverlichting. Elke bedrijfshal wordt standaard voorzien van buitenverlichting. Uw reclame-uiting kan een mooi plaatsje krijgen op de eigentijdse reclamezuil aan de straat.